Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 14:53
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Roztomilý pes zachránil svojho majiteľa pred štrkáčom. Pri tvrdom boji si vážne poranil tvár

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Zlatý retríver Todd prejavil obrovské množstvo obetavosti.

Niet pochýb o tom, že najlepším priateľom človeka je pes. Tieto obetavé zvieratá nám to dokazujú na každom kroku, kde nás zahŕňajú nekonečnou láskou. Najväčšmi sa však o tom presvedčila Američanka Paula Godwin z Arizony, ktorú na prechádzke s jej zlatým retríverom Toddom vyrušil agresívny štrkáč, na ktorého žena omylom takmer stúpila. Pre Paulu by situácia mohla dopadnúť naozaj nedobre, pretože sa nič netušiaci štrkáč prebudil a na dievča sa vrhol. Americké štrkáče sú poriadne nebezpečné a spomedzi všetkých hadov ide o tie, ktoré každoročne zabijú najväčší počet ľudí.

Vtedy však nastala scéna ako z akčného filmu, pretože sa retríver Todd rozhodol obetovať a pred zuby štrkáča nebojácne skočil. Vďaka tomu Paula vyviazla bez poranení, no psík tak dobre nedopadol. Práve naopak, Todd skončil s vážnymi poraneniami na tvári a samozrejme sa nevyhol ani návšteve veterinára. Našťastie, psíka čaká plné zotavenie. Internet si už Todda stihol naozaj zamilovať a hromadami úžasných komentárov dokazuje, že retríver je skutočným psím hrdinom.

Domov
Zdieľať
Diskusia