Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2018, 21:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jon Snow a Ygritte z Game of Thrones sa stali manželmi! Na ceremónii v Škótsku nechýbali ani hviezdni kolegovia

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES JON SNOW
Uložiť Uložené

Dvaja obľúbení herci si sľúbili lásku a vernosť.

Od natáčania romantických scén na čarovnom Islande už prešlo veľa rokov, ale láska Rose Leslie a Kita Haringtona neutíchla. Najskôr sa o nej začalo šepkať už v roku 2012, lenže oficiálne potvrdenie vzťahu prišlo až o štyri roky neskôr. Pred rokom sa napokon Kit spýtal aj očakávanú otázku a požiadal Rose o ruku, ktorá hneď súhlasila.

Začali spoločne pripravovať svadbu, ktorá sa uskutočnila práve dnes v krásnom Škótsku. Dvojica si manželské sľuby vymenila v kostole Kirkton of Rayne a na ceremónii nechýbali ani veľké hviezdy z Game of Thrones. Novomanželom tlieskali Sophie Turner, Maisie Williams, Emilia Clarke aj Peter Dinklage, takže o zábavu bolo postarané. Po svadobnom obrade sa hostia presunuli z kostola do neďalekého zámku, kde bude pokračovať hostina až do skorých ranných hodín.

Kit Harington porozprával fanúšikom o žiadosti o ruku pred pár mesiacmi v televíznej šou Jonathana Rossa. Najskôr mal odvážny plán, ako rozvešia svetielka po stromoch a dokonale si celú situáciu pripraví, ale v skutočnosti sa uponáhľal a Rose požiadal o ruku pod nočnou oblohou úplne spontánne. Nikomu z dvojice to očividne nevadilo. Ako na margo počiatkov vzťahu zareagoval Kit, ak človek natáča seriál na Islande s kolegyňou, ktorá sa mu páči a odrazu sa stane aj jeho seriálovým objektom túžby, zamilovať sa do nej aj naozaj nie je vôbec zložité.

Domov
Zdieľať
Diskusia