Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 11:27
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Silent disco, Bad Karma Boy či Juraj "Šoko" Tabaček. Trenčianske Teplice ovládne vzrušujúci festival

ZAUJÍMAVOSTI TRENČÍN
Uložiť Uložené

Medzi 21.6. a 24.6. nesmieš v Trenčianskych Tepliciach chýbať.

Svet sa netočí len okolo nášho hlavného mesta, skvelé podujatia sa jednoznačne dajú nájsť aj mimo Bratislavy. Jasným príkladom je festival ART IN PARK, ktorý medzi 21. a 24. júnom (štvrtok až nedeľa) ovládne nádherné Trenčianske Teplice. 36 filmov a 11 koncertov sú zárukou skvelej zábavy.

Umelecký festival ART IN PARK je multižánrovým eventom, nebudú teda chýbať hudobné zážitky, premietania filmov, stand-up comedy, divadlo a tony vzrušujúcich sprievodných aktivít. Festival sa však snaží vyhýbať mainstreamovej produkcii, miesto toho dáva priestor lokálnym umelcom obrovských kvalít. Kedy sa na stage dostane tvoj obľúbený zistíš priamo v programe.

Silent disco, Bad Karma Boy či Juraj "Šoko" Tabaček. Trenčianske Teplice ovládne vzrušujúci festival
Zdroj: www.artinpark.sk

Tešiť sa tak môžeš napríklad na fantastické komediálne zoskupenie 3T, v ktorom nechýbajú legendy slovenského stand-upu ako Juraj "Šoko" Tabaček, Lukáš "Pucho" Púchovský a Stanislav "Stanley" Staško. Pavel Seriš doručí svoju stand-up show Pri Kase a v parku nebude chýbať ani množstvo divadelných inscenácií na vysokej úrovni.

Odporúčané
FOTO: Minimalizmus v neopísanej podobe podľa slovenských architektov. Tento dom budeš milovať FOTO: Minimalizmus v neopísanej podobe podľa slovenských architektov. Tento dom budeš milovať 16. augusta 2023, 11:00

Hudobný program štartuje už vo štvrtok večer a v chill-out zóne nebude chýbať mladá Nina Kohoutová. Hudobný stage zasa ovládnu Random Choices, ktorých vystriedajú známi Bad Karma Boy. Večernú zábavu bude diktovať DJ Naphex. Piatok sa bude niesť v znamení DJa Bobsana a slovenskej kapely Cherry Street.

Na stagi tiež prebehne koncert jednej z najlepších slovenských alternatívno-rockových skupín Le Payaco, ktorá vystupovala na veľkých slovenských festivaloch ako Pohoda či Grape. V sobotu na ART IN PARK dorazia skupina PRIE100R a Katarzia, pričom súčasťou sobotňajšej noci bude aj obľúbená silent disco.

art in park
art in park
art in park
art in park

Trenčianske Teplice však budú žiť aj filmom. Medzi 36 premietaných kúskov bude patriť napríklad aj Čiara či oslavy výročia Česko-Slovenska. Chýbať nebude ani nálož sprievodných aktivít, doraziť môžeš napríklad na rannú jógu, workout či raňajky v parku. Kompletný program ART IN PARK nájdeš tu a my ťa v Trenčianskych Tepliciach čakáme 21.6. až 24.6.

art in park
art in park Zdroj: www.artinpark.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia