Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2018, 18:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásne a nebezpečné. Vdovy zlodejov pod vedením Violy Davis plánujú dokončiť prácu svojich manželov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový thriller od oscarového režiséra Stevea McQueena vyzerá v prvom traileri viac než lákavo.

Veronica (Viola Davis) zistí, že jej mŕtvy manžel sa chystal spáchať lúpež, a tak sa rozhodne, že túto akciu vykoná zaňho. Ona a ostatné vdovy po mŕtvych zločincoch Alice (Elizabeth Debicki), Lindou (Michelle Rodriguez) a Belle (Cynthia Erivo) sú odhodlané vziať budúcnosť a zodpovednosť za svoje životy do svojich rúk.

Krimi thriller Widows nakrútil oscarový Steve McQueen, zodpovedný za 12 Years a Slave z roku 2013. Odvtedy nenatočil nič nové, takže sme na jeho novinku o to zvedavejší. Z ďalších hercov sa objavia aj Colin Farrell, Liam Neeson, Carrie Coon, Daniel Kaluuya, Jon Bernthal, Jacki Weaver či Robert Duvall.

Základná príbehová kostra originalitou síce nehýri, trailer však láka na poriadne filmársky prepracovanú a drsnú kriminálku so skvelými hercami.

McQueen už viackrát dokázal, že je schopným tvorcom, scenár navyše napísala Gillian Flynn, zodpovedná za skvelú kriminálku Gone Girl. Na Slovensku sa snímky dočkáme 15. novembra (listopad) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia