Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2018, 23:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Už v sobotu sa v Bratislave zaľúbiš... do psíkov a mačiek z útulkov. Nezvyčajná zoznamka spája ľudí s chlpáčmi, ktorým treba domov

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA PES ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Zoznamka s názvom Nájdite sa prebehne za bratislavským Auparkom.

Po celom Slovensku býva v útulkoch veľké množstvo opustených psov aj mačiek, ktoré by si zaslúžili milujúce rodiny. Ani osamelí Slováci či mladé rodiny s deťmi nepohrdnú návštevou zoologickej záhrady, ale často ich cesta nevedie do útulkov. Práve preto sa už o dva dni, a teda v sobotu 2. júna, uskutoční pri bratislavskom Auparku výnimočná ľudsko-zvieracia zoznamka, kde sa budeš môcť veľmi rýchlo zaľúbiť, aj keby si to neplánoval.

Za zoznamkou stojí Aliancia združení na ochranu zvierat a celá akcia prebieha tak, že do Bratislavy pricestujú viaceré útulky z celého Slovenska, aby záujemcom predstavili svojich štvornohých chlpáčov. Celú udalosť, ktorej názov znie Nájdite sa so zvieratkom z útulku, bude moderovať Dennis Bartalský a opustení štvornohí domáci miláčikovia dostanú šancu odprezentovať svoj príbeh pomocou ošetrovateľov z útulkov, kde momentálne bývajú.

Minulý rok sa akcia uskutočnila na Námestí Slobody, kde si nový domov našlo až 20 zvierat, a všetci veríme, že počet adopcií z minulého ročníka sa podarí prekonať. Ak však nemôžeš prijať do svojej rodiny nového štvornohého člena, potom môžeš útulkom prispieť či už peňažne alebo darmi ako krmivo či hračky. V sobotu od desiatej ráno si preto nič neplánuj a radšej zájdi do Auparku, kde možno stretneš osudovú lásku svojho života, ako sa to už stalo desiatkam Slovákov v minulých rokoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia