Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2018, 18:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Je*ať dokonalosť, žiadna neexistuje. Inšpiratívna kampaň ukazuje, že krása nie je o dokonalosti, ale o výnimočnosti a akceptácii

ZAUJÍMAVOSTI KAMPAŇ KRÁSA
Uložiť Uložené

Značka Missguided pokračuje vo svojej progresívnej práci.

Dokonalosť aj tak neexistuje. Práve v tejto atmosfére sa nesie nedávna kampaň značky Missguided, ktorá už viacero rokov dokazuje, že jej nezáleží na zobrazovaní svojich modeliek v perfektnom svetle. Každý z nás by na svojom tele našiel časť, ktorú by najradšej zmenil a presne na to chce kampaň #InYourOwnSkin poukázať.

Značka Missguided dala príležitosť šiestim unikátnym ženám, aby sa stali jej tvárami a za každou z nich sa ukrýva inšpiratívny príbeh. Jedna zo žien je plus-size albínka venujúca sa modelingu, zatiaľ čo druhá žena prežila v detstve mohutný požiar, po čom jej na tele zostali rozsiahle jazvy. Ďalšie ženy trpia kožnými problémami a posledná z nich sa narodila s veľkým materským znamienkom priamo na tvári, čo však v žiadnom prípade neznamená, že by nemohla byť krásna.

Ako sa vyjadrila samotná spoločnosť vo vyhlásení, značka chce svoje aktivity nasmerovať medzi činnosť známych značiek, ktoré všetko zakladajú na zdanlivej dokonalosti. Missguided konkurencii odkazuje, že môže dokonalosť je*ať, pretože aj tak žiadna neexistuje. Samotné modelky sa zhodujú, že krása predsa nie je len o vonkajšom vzhľade, ale najmä o vlastnostiach človeka. Pre viaceré z nich bola príležitosť objaviť sa v kampani prvou šancou nakuknúť do sveta modelingu a celá myšlienka mala u fanúšikov veľký úspech.

Domov
Zdieľať
Diskusia