Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 15:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Videoklip Mira Jaroša označila Rada pre reklamu za neetický

HUDBA MIRO JAROŠ
Uložiť Uložené

Síce sme to všetci veľmi dobre vedeli už veľmi dávno, teraz existuje aj oficiálny doklad.

Miro Jaroš je jedným z mála superstáristov, o ktorom je počuť dlhodobo aj po súťaži. Síce sa nejaký čas hľadal, nakoniec si vybral pravdepodobne najjednoduchšiu cestu. Teda ak berieme do úvahy jeho sprevácke schopnosti v kombinácii s vizuálnou stránkou. S pesničkami pre deti už niekoľko rokov zaznámenáva veľký úspech, dôkazom čoho sú aj youtubové views, ktoré sú s ohľadom na cieľovú kategóriu a žáner pochopiteľné. 

Svoj úspešný kanál sa v roku 2016 pokúsil Miro využiť aj ako priestor pre inzerentov a do jednej z najúspešnejších skladieb kariéry zapojil predajňu s domácimi zvieratkami. Ide o videoklip s názvom Šteniatko, ktorý je, ako už asi tušíš, o malých psíkoch. Milé očká, malé ťapky, ňufáčik a Miro Faloš Jaroš. Ideálna kombinácia, ktorá dokáže decká presvedčiť, aby chceli od svojich rodičov malého psíka.

Klip však okrem detí zaujal aj Radu pre reklamu, ktorá sa zhodla na porušení pravidiel týkajúcich sa zásady, že reklama nesmie priamo vyzývať maloletých, aby naliehali na rodičov s cieľom získať produkt. Sťažovateľ považuje text „Pôjdeme do Super Zoo, kúpime, čo rado má, pozri, ako chvostom vrtí aj labku mi samo dá. Pozdravíme papagáje, zajačiky, rybky tiež, ak ti chýba zvieratko, tak jedno si tu vybrať smieš.“ za vsugerovanie potreby mať zvieratko. Žiaľ sme sa zatiaľ nedozvedeli, aký trest autora čaká.

Domov
Zdieľať
Diskusia