Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2018, 9:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ryan Reynolds si chcel v druhom Deadpoolovi uťahovať z Disney, no štúdio Fox mu prikázalo, aby vtip zo snímky vystrihol

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ani drzý a ukecaný Deadpoola si nemôže hovoriť, čo chce a kedy chce. Za odstránením tohto vtipnu je údajne megaobchod medzi spoločnosťami Disney a Twenty-First Century Fox.

Tvorcovia filmového Deadpoola na čele s Ryanom Reynoldsom sú známi tým, že im takmer nič nie je sväté a dokážu si uťahovať z čohokoľvek. Koniec koncov, presvedčili nás o tom počas reklamnej kampane prvej snímky, priamo na plátne, ale aj v momentálne prebiehajúcej propagácii dvojky.

Herecký predstaviteľ obľúbeného Wadea Wilsona však nedávno prezradil, že ho štúdio 20th Century Fox donútilo z Deadpoola 2 vystrihnúť jeden vtip na adresu Disney.

Ryan Reynolds si chcel v druhom Deadpoolovi uťahovať z Disney, no štúdio Fox mu prikázalo, aby vtip zo snímky vystrihol
Zdroj: 20th Century Fox

Reynolds síce neposkytol žiadne podrobnosti, je ale jasné, že tento príkaz nejako súvisí s potenciálnym obchodom medzi spoločnosťami The Walt Disney Company a Twenty-First Century Fox, Inc., ktorý ešte stále nie je definitívne uzavretý. Viac sa už dozviete z jeho slov:

Je to pre mňa citlivé miesto, pretože vo filme pôvodne mal byť jeden vtip, ktorý tam už teraz nie je. Pravdepodobne o tom ani nemám dovolené hovoriť, ale ľudia zo štúdia Fox ma donútili odstrániť ho. A súvisí to s Disney. Keď sa na to pozerám spätne, myslím si, že išlo o rozumné rozhodnutie.

Ryan taktiež priznal, že keď ho o vystrihnutie vtipu požiadali, bol najprv poriadne nahnevaný. Či už je však teraz všetko v poriadku alebo nie, môžeme predpokladať, že muselo ísť o nemalú šialenosť, keď sa do toho vložilo samotné štúdio.

Ryan Reynolds si chcel v druhom Deadpoolovi uťahovať z Disney, no štúdio Fox mu prikázalo, aby vtip zo snímky vystrihol
Zdroj: 20th Century Fox

Herec ale naďalej dúfa, že niekedy vznikne aj spoločný film Deadpoola a Wolverina s Hughom Jackmanom. Podľa Reynoldsových slov je Wolverine v jeho časovej rovine stále nažive. Údajne tam niekde pobehuje s trošku zarasteným hrudníkom a malými ostrými pazúrmi.

Snímka Deadpool 2 k nám vtrhne už 17. mája (květen) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko ohľadom príbehu a obsadenia, vstúpte do tohto vlákna. Chystáte sa do kina? A myslíte si, že bol zásah štúdia Disney oprávnený (aj keď nepoznáme žiadne podrobnosti)?

Domov
Zdieľať
Diskusia