Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2018, 21:04
Čas čítania 0:00
Marek R.

Martin Škrteľ utrpel počas zápasu nepríjemné poranenie hlavy, no odmietol striedať. Po skončení zápasu sa musel pobrať do nemocnice

ŠPORT FUTBAL MARTIN ŠKRTEL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tri body sú dôležitejšie ako zdravie. Aspoň teda v prípade nášho reprezentanta.

Martin Škrteľ je známy bojovník a srdciar a svojej povesti nezostal nič dlžný ani počas posledného zápasu. Momentálne náš reprezentačný obranca pôsobí v drese tureckého Fenerbahce, s ktorým bojuje o titul, a preto treba ísť do každého zápasu na sto percent a bojovať až za hranicou svojich schopností.

V sobotu si jeho klub na svoje konte pripísal ďalšie tri body po výhre na ihrisku Kasimpasa 1:4 a hoci jediný gól domácich dal práve Škrteľ, za svoju bojvnosť si zaslúži aj tak veľké uznanie. Po nešťastnom incidente skončil totiž s nepríjemným poranením hlavy, ktoré si vyžiadalo okamžite niekoľko stehov a čakalo sa, že do diana zápasu už nezasiahne.


Martin bol však opačného názoru a napriek radám zdravotníkov sa rozhodol, že zápas jednoducho dohrá. Po skončení zápasu a cennej výhre sa tak mohol konečne vybrať do nemocnice, kde mu pribudli ďalšie stehy. Obrovský bojovník.

Domov
Zdieľať
Diskusia