Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018, 13:04
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Deadpool sa v ďalších skvelých záberoch snaží nabrať členov do tímu X-Force. Prijíma aj záujemcov bez superschopností

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio 20th Century Fox zverejnilo akciou a humorom nabitý televízny spot, ktorým vnadí na očakávané pokračovanie komiksovky Deadpool.

Pokiaľ ste boli sklamaní, že nám Deadpool v nedávnej ukážke neodhalil žiadne nové zábery priamo z očakávaného pokračovania, dnes si konečne prídete na svoje. Namiesto sendvičov, supermarketov a jednorožcov si dnes totiž môžeme vychutnať hneď trojicu čerstvých televíznych spotov.

Tie sa navyše okrem odhalenia ďalších doposiaľ nevidených momentov opäť nesú v znamení akcie aj humoru. Jeden z nich divákom dokonca v krátkosti poodhalí, ako Deadpool naberá členov do svojho tímu X-Force. Nuž, nevieme ako vy, ale my sa už rozhodne nevieme dočkať premiéry.

Tá je u nás naplánovaná na 17. mája (květen) 2018 a pokiaľ sa o druhom Deadpoolovi chcete dozvedieť ešte oveľa viac, vstúpte do tohto vlákna. Teraz sa už ale vrhnite na sľubované videá.

Domov
Zdieľať
Diskusia