Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2018, 20:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Ego spravili ohňostroj na pražských internátoch. Klip na Ideme Ďalej je vonku!

HUDBA EGO RYTMUS
Uložiť Uložené

Jeden z najobľúbenejších trackov z albumu Precedens sa dočkal vizuálneho spracovania.

Prakticky od vydania albumu sa Ego ešte nemal čas poriadne zastaviť, keďže musel absolvovať sériu živých vystúpení, následne obrovské turné so špeciálnou audiovizuálnou show a teraz opäť obieha kluby. Pomedzi to sa venuje natáčaniu videoklipov, pričom niektoré už uzreli svetlo sveta, no ešte viac ich chystá. Už v dohľadnej dobe by sme sa mali dočkať vizuálu k veci Vozíme s Benom a Gyzom a natočený je už aj klip na skladbu Láska

Ešte predtým sa však poďme na chvíľku nahlas zamyslieť nad tým, o koľko by bol svet krajší, keby vydal Kontrafakt ďalší album. Chalani si to spolu na albume Precedens skúsili a ich spoločná vec Ideme Ďalej sa hneď stala jednou z najobľúbenejších. Teraz pridávajú aj videoklip z pražských ulíc, rýchleho občerstvenia, metra a legendárneho internátu Strahov. Tvorbu si zobral na starosti Filip Lepeš so svojim tímom a o vizuálne efekty sa aj tentokrát postaral šikovný Lubo Yurko, ktorý s Egom spolupracuje dlhodobo.

Domov
Zdieľať
Diskusia