Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2018, 15:01
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Koleník sa po viac ako desiatich rokoch vracia k Markíze. Pod taktovkou režiséra Hornej Dolnej si zahrá hlavnú rolu v pripravovanom seriáli

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt dostal pracovný názov Autoškola.

Komediálny seriál Autoškola, ktorý by sa mal začať podľa televízie Markíza natáčať už na jar tohto roka, rozpovie príbeh netradičnej rodiny. Tá sa napriek veľkej nevôli dáva dokopy a pri svojich činoch častokrát koná aj mimo hraníc zákona. Jednu z hlavných postáv stvárni slovenská hviezda Ján Koleník.

Ten bol posledných desať rokov verný TV JOJ, kde ste ho mohli vidieť napríklad v seriáloch, ako ZOO, 1890 či vo veľmi populárnej kriminálke Za sklom.

Na obrazovkách Markízy sa naposledy objavil v roku 2006 v seriáli Medzi nami. Jeho návrat ku konkurenčnej stanici je preto veľkým prekvapením. Nemáme však informácie o tom, že by kvôli jednému projektu automaticky zanevrel na dlhoročné partnera JOJ-ku. 

Jeho prijatie ponuky si podľa vyjadrení Markíza veľmi cení. "Sme veľmi radi a vážime si, že sa po viac ako desiatich rokoch vracia do Televízie Markíza špičkový herec Ján Koleník, ktorý prijal ponuku účinkovať v pripravovanom projekte s pracovným názvom Autoškola," prezradil riaditeľ PR a marketingu Michal Borec.

Seriál sa bude nakrúcať v réžii Tomáša Janča, od ktorého ste mohli vidieť známe slovenské seriály, ako Horná Dolná či Keby bolo keby.

Koleník sa po viac ako desiatich rokoch vracia k Markíze. Pod taktovkou režiséra Hornej Dolnej si zahrá hlavnú rolu v pripravovanom seriáli
Zdroj: TV JOJ
Domov
Zdieľať
Diskusia