Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 20:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Wilder prijíma výzvu Anthonyho Joshuu! Na súboj roka do Spojeného kráľovstva je pripravený prísť už v lete

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšikovia boxu sa začínajú tešiť na súboj všetkých súbojov.

Už v lete by sa britský boxer Anthon Joshua mohol stať nespochybniteľným šampiónom ťažkej váhy v boxe. Po výhre nad Parkerom vyzval Deontaya Wildera, držiteľa opasku WBC, ktorý by chcel Joshua získať. Joshua ani Wilder ešte neokúsili chuť prehry a výzva po skončení nedávneho zápasu vyhecovala Wildera natoľko, že okamžite so súbojom súhlasil.

Zástupcovia oboch boxerov by sa preto mali stretnúť už v najbližších dňoch, aby prediskutovali jednotlivé požiadavky a podmienky, ale Wilder predbežne so súbojom súhlasil a v lete je pripravený pricestovať do Spojeného kráľovstva.

Wilder prijíma výzvu Anthonyho Joshuu! Na súboj roka do Spojeného kráľovstva je pripravený prísť už v lete
Zdroj: TASR/AP

Američanov manažér Shelly Finkel verejne vyhlásil, že Wilder so súbojom z celého srdca súhlasí. Boxer nemá problém s cestou do Spojeného kráľovstva, ale pokojne si vie súboj predstaviť aj v Spojených štátoch amerických.

Joshua bude mať k dispozícii menšie okno pred tým, ako bude musieť obhajovať svoje opasky proti povinným vyzývateľom, a preto by sa medzitým mohol konať práve súboj s Wilderom. Ako miesto sa už spomína londýnsky štadión Wembley. Najväčším ťahákom súboja je šanca pre Brita získať všetky opasky, a tak musia manažéri s podmienkami narábať opatrne.

Domov
Zdieľať
Diskusia