Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2018, 23:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pán Úžasňák dohliada na svoje deti, ale rodičovské povinnosti mu prerastajú cez hlavu. Rodinka úžasných 2 baví ďalšou ukážkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Očakávané pokračovanie si v kinách užijeme toto leto. Tešíte sa?

Obľúbená família superhrdinov sa vracia v dlhoočakávanom pokračovaní Rodinka úžasných 2. Tentokrát nám Disney doprial krátku televíznu ukážku, v ktorej sa presvedčíme, že vychovávať deti sám je poriadna drina. A to aj keď ste superhrdina. Presne o tom sa totiž na vlastnej koži presvedčí Bob/Pán Úžasňák (Craig T. Nelson).

Jeho manželka Helen/Elastička (Holly Hunter) zatiaľ zachraňuje svet. U malého Jack-Jacka sa navyše začnú prejavovať superschopnosti, čím to Bobovi ešte viac skomplikuje. Na pozadí týchto udalostí sa však vynorí nový zloduch, ktorého bude treba poraziť.

Okrem zmienených hercov začujeme aj Samuela L. Jacksona, Boba Odenkirka, Catherine Keener, Jonathana Banksa, Sophiu Bush či Isabellu Rossellini. Režíruje režisér jednotky, Brad Bird. Do slovenských kín snímka zamieri 2. augusta (srpen) 2018. Tromfne podľa vás prvý diel?

Domov
Zdieľať
Diskusia