Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2018, 20:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Slováci napísali zaujímavú seriálovú minisériu. Scenár odkúpili Ben Affleck a Matt Damon, ktorí natočia americkú verziu

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Slovenskí filmári si môžu gratulovať k obrovskému úspechu! Miniséria Spravedlnost vyrazí medzi americké publikum.

Psychologická dráma Spravedlnost z dielne slovenskej spoločnosti DNA Production získala nedávno Českého leva v kategórií Najlepší televízny film alebo miniséria. Chválený projekt zaujal aj v zahraničí, a to samotných hercov a producentov Bena Afflecka a Matta Damona.

zakúpili práva na sfilmovanie americkej verzie. „Je to neuveriteľný pocit, o niečom podobnom sme ani len nesnívali. Nesmierne si to vážime,“ povedal producent Rasťo Šesták.

Slováci napísali zaujímavú seriálovú minisériu. Scenár odkúpili Ben Affleck a Matt Damon, ktorí natočia americkú verziu
Zdroj: DNA Production/Česká televize

Minisériu režíroval Peter Bebjak (Čiara) a ide o kriminálnu drámu o detektívovi, ktorý sa pri vyšetrovaní vraždy prominentného sudcu dostáva pred morálnu skúšku. Vraždu totiž spáchala jeho dcéra. V priebehu vyšetrovania však zisťuje, že dôkazy, ktoré získavajú, sú v rozpore s verziou jeho dcéry. Ako to teda naozaj bolo?

Spoločnosť DNA Production stojí za množstvom slovenských a českých projektov, námatkou môžeme spomenúť tituly, ako Za sklom, Odsúdené, Dr. Ludsky, Mesto tieňov, Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, Kriminálka Anděl či Specialisté.

Odporúčané
Air je krásnou aj vtipnou poctou tým, na ktorých sa takmer zabudlo. Ben Affleck znova ukázal, že je špičkový režisér (Recenzia) Air je krásnou aj vtipnou poctou tým, na ktorých sa takmer zabudlo. Ben Affleck znova ukázal, že je špičkový režisér (Recenzia) 6. apríla 2023, 10:30

Peter Bebjak a Rasťo Šesták momentálne nakrúcajú minisériu Trhlina podľa hororového románu Jozefa Kariku, rozprávku Vianočné želanie a pripravujú aj drámu Správa o úteku dvoch Slovákov z koncentračného tábora Osvienčim.

Domov
Zdieľať
Diskusia