Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2018, 23:56
Čas čítania 0:00
Marek R.

Lionel Messi a Sergio Aguero neodolali známej hre, reprezentačnú prestávku si spríjemňovali hraním Fortnite

ŠPORT FORTNITE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Populárnej hre neodolá asi nikto.

Herný žáner battle royale sa neustále teší narastajúcej popularite, a to či už vďaka PlayerUnknown's Battlegrounds alebo Fortnite. Práve druhá menovaná hra je často najstreamovanejšou hrou na Twitchi a podľahli jej aj také slávne mená ako napríklad Drake či Travis Scott.

Nie je taktiež žiadnym tajomstvom, že relax vo forme hrania hier obľubujú aj športovci vrátane futbalistov. O Neymarovi sa písalo v čase, keď za dva týždne odohral viac ako 40 hodín Counter-Strike Global Offensive a ako sa najnovšie ukázalo, aj Neymarov bývalý spoluhráč a jeden z najlepších hráčov histórie, Lionel Messi, neodolal jednej takejto hre.

Reč je práve o Fortnite. Momentálne prebieha vo futbalovom svete fanúšikmi nie zrovna obľúbená reprezentačná prestávka, na rad prišli priateľské zápasy pred blížiacimi sa majstrovstvami sveta v Rusku a keďže ide len o prípravné zápasy, kde sa nebojuje o žiadne body, hráči si vo voľnom čase dopriali aj relax v podobe hrania hier.

 

Argentínsky výber strávil svoju repre pauzu v anglickom Manchestri, kde sa pripravovali na svoj zápas proti Taliansku a Lionel Messi skončil na izbe s dobrým kamarátom Aguerom, legendou miestneho klubu City. 

Odporúčané
Slovenský youtuber Halien skončil za mrežami. Za biznis s kokaínom a extázou mu hrozí až 15 rokov Slovenský youtuber Halien skončil za mrežami. Za biznis s kokaínom a extázou mu hrozí až 15 rokov 31. októbra 2023, 11:30

Táto dvojica reprezentuje svoju krajinu už dlhé roky, dobre sa poznajú, sú výbornými kamarátmi a keď Kun navštívi Barcelonu, Messi ho samozrejme ubytuje u seba. Nečudo teda, že v Manchestri skončili títo dvaja spolu na izbe a keďže Aguero je veľkým fanúšikom Fortnite, nechal do tejto hry zasvätiť aj Lea. Škoda len, že tento moment nestreamovali, bolo by zaujímavé vidieť, akú taktiku by v hre zvolili títo dvaja nesmierne ofenzívni hráči.

Domov
Zdieľať
Diskusia