Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 16:53
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Instagram je plný podvodov. Blogerka za jednu noc omladla o 10 rokov a fanúšikovia si mysleli, že deň prežila v Disneylande

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Takmer 200 000 followerov si nič podozrivého nevšimlo.

Instagram je miestom, kde pri popularite naozaj zaváži, či si daný človek žije zaujímavý život. Nikomu sa skrátka nechce sledovať nezáživné dni ďalšieho nudného človeka. Spraviť však svoj život zo dňa na deň zaujímavým rozhodne nie je jednoduché, no ako internetu originálnym spôsobom ukázala blogerka Carolyn Stritch, veľmi jednoducho sa to dá predstierať. Výhoda je v tom, že nikto nezistí, či hovoríš pravdu.

Carolyn totiž na svoj Instagram (@theslowtraveler) začala pridávať fotky z úžasnej noci plnej dobrodružstva strávenej v Disneylande. Všetko svojim 200 000 followerom odôvodnila tak, že ide o fantastický darček k jej 22. narodeninám. Na ďalší deň sa na sociálnej sieti zjavila práve fotka blogerky pred zámkom Šípkovej ruženky, pravdou je však to, že sa pred ním Carolyn nikdy nenachádzala.

Išlo totiž len o šikovný photoshop, ktorý snáď nikto z jej fanúšikov nedokázal prekuknúť. Navyše, dievča má už 32 rokov, nie 22. Experimentom sa snažila ukázať ľuďom, aby prestali nerozumne veriť každej internetovej hlúposti. Vytvoriť si falošný online život totiž nie je ani náročné a ani to nezaberie veľa úsilia.

Domov
Zdieľať
Diskusia