Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2018, 1:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Totalitná spoločnosť využívajúca ženy ako slúžky a týrané stroje na rodenie detí sa vracia. Užite si nové zábery 2. série Handmaid’s Tale

FILMY A SERIÁLY THE HANDMAID'S TALE
Uložiť Uložené

Prvé dve epizódy budú pre divákov dostupné už koncom apríla.

Počas predvčerajšieho Medzinárodného dňa žien sa k slovu príznačne prihlásil aj druhý krátky trailer pre druhú sériu The Handmaid's Tale. Adaptácia kultového románu Margaret Atwood pozbierala chválu kritikov aj divákov a odniesla si aj ocenenie Emmy.

Druhá séria sa bude niesť vo fakte Offredinho (Elisabeth Moss) tehotenstva a jej boja za slobodnú budúcnosť pre svoje dieťa v dystopickom teokratickom štáte Gilead. V ňom sú ženy degradované do pozície sexuálnych otrokýň, ktorých jediným dôvodom existencie je rodenie detí.

V seriáli si opäť zahrajú aj Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenie a Amanda Brugel.

V druhej sérii by sa k nim mali pridať aj Marisa Tomei, Cherry Jones a Clea DuVall. Prvé dve epizódy budú k dispozícii 25. apríla (duben) 2018.

Totalitná spoločnosť využívajúca ženy ako slúžky a týrané stroje na rodenie detí sa vracia. Užite si nové zábery 2. série Handmaid’s Tale
Zdroj: Hulu
Domov
Zdieľať
Diskusia