Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2018, 12:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Síce majú státisíce views a dobýjajú trendy na youtube, stále im vravia, že sú len deti. Nerieš odkrývajú ďalší track z albumu Animal

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Očakávaný projekt sa k fanúšikom dostane už o pár dní.

Chalani z Nerieš sú už niekoľko rokov príkladom toho, ako by sa to malo robiť v prípade, že chceš na Slovensku uspieť, no zároveň si zachovať vlastnú tvár a nerobiť žiadne kompromisy ani v tvorbe. Ako už iste vieš, na úspech a pozornosť fanúšikov si museli počkať veľmi dlho a až album Minimal z roku 2015 bol tým prelomovým. Podľa vlastných slov Mateja Straku a Gabryella to bol ich posledný pokus, pri ktorom si povedali, že keď to nepríde teraz, tak už nikdy. 

Aj nám v Refresheri bolo ihneď po prvom vypočutí a spätnom preskúmaní diskografie jasné, že Nerieš sú úplne iní v porovnaní s tými nešťastnými pokusmi, ktoré nám doslova dennodenne plnili inboxy. Dnes už je všetko v poriadku, dvojica spolupracuje s každým, s kým chce a skladby aj videoklipy dobíjajú prvé priečky v trendoch na youtube.

Najnovší track Stále sme len deti pochádza z projektu Animal, ktorý sa medzi fanúšikov dostane o pár dní a už z neho veľmi dobre poznáme titulnú skladbu. Tá sa tešila extrémne pozitívnej odozve a inak tomu nebude ani v tomto prípade. O sprievodný reprezent vizuál sa postaral A-Team a tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia