Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2018, 10:13
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Obľúbený Hans Zimmer sa vracia k superhrdinskému žánru. Zloží hudbu pre komiksovku X-Men: Dark Phoenix

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Po snímke Batman v Superman: Dawn of Justice ohlásil odchod od superhrdinov, no a teraz je späť. Hans Zimmer prispeje svojím majstrovstvom aj do filmovej série X-Men.

Ani to netrvalo príliš dlho, čo poviete? Ako totiž viacerí z vás vedia, legendárny a nesmierne obľúbený skladateľ Hans Zimmer sa ešte v marci (březen) 2016 po snímke Batman v Superman: Dawn of Justice nechal počuť, že so superhrdinským žánrom oficiálne končí a chce sa uberať iným smerom.

Autor mnohých nezabudnuteľných hudobných motívov sa však po soundtrackoch pre animák The Boss Baby, vojnový Dunkirk a sci-fi Blade Runner 2049 opäť vracia na miesto činu, aby sa postaral o hudbu k blížiacej sa komiksovke X-Men: Dark Phoenix. Informáciu potvrdil herec Evan Peters (postava Quicksilvera) v jednom zo svojich nedávnych rozhovorov, pričom celý záznam si môžete vypočuť tu.

Za réžiou snímky stojí známy producent a scenárista Simon Kinberg (stál pri väčšine X-Men filmov), no a aj keď bude X-Men: Dark Phoenix jeho režijným debutom, všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že Kinberg má svoju predstavu a dokáže sa obklopiť tými správnymi ľuďmi. A angažovanie Zimmera je rozhodne zaujímavým krokom. Premiéra filmu je naplánovaná na 1. novembra (listopad) 2018 a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Obľúbený Hans Zimmer sa vracia k superhrdinskému žánru. Zloží hudbu pre komiksovku X-Men: Dark Phoenix
Zdroj: Gravitas Ventures
Anketa:
Ste radi, že sa Hans vrátil k superhrdinom?
Áno, očakávam ďalšiu porciu skvelej hudby.
Nie, bol by som radšej, ak by sa venoval iným žánrom.
Áno, očakávam ďalšiu porciu skvelej hudby.
91 %
Nie, bol by som radšej, ak by sa venoval iným žánrom.
9 %
Domov
Zdieľať
Diskusia