Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2018, 20:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo otriasa slovenskou rapovou scénou a v koho posteli spal Sajfa?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Ako každú nedeľu, aj dnes pre vás máme dávku najaktuálnejších informácií, ktoré si nemôžeš nechajť ujsť.

Sme veľmi radi, že ste si na naše spracovanie formátu s názvom Freshnews zvykli a teší sa čoraz lepším ohlasom. V pravidelných intervaloch vám každú nedeľu o 18:00 prinášame prehľad najdôležitejších noviniek z domova aj zo sveta a výnimkou nie je ani dnešok. Tentokrát vás udalosťami z uplynulého týždňa prevedie dvojica Deniska a Krištof, ktorí vám zároveň v závere videa ponúkajú možnosť vyhrať tenisky podľa vlastného výberu z Footshopu. 

Zároveň sa dozvieš, čím aktuálne najviac žije slovenská rapová scéna, ktorú krajinu navštívil Sajfa a v koho posteli mal možnosť spať a tiež sme nezabudli na kauzu okolo značky H&M. Už tradične vám dávame do pozornosti aj videoobsah z našej dielne, pričom tentokrát sme v uliciach hlavného mesta zisťovali, ako sú na tom Slováci s módou. Viac už ale v samotnom videu nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia