Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 15:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zamestnanca našiel spať, tak si pripravil sendvič, umyl gril a peniaze nechal na pulte. Prevádzka ho potom pochválila za kuchárske zručnosti

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Ako najlepšie vyriešiť situáciu, keď si hladný.

Návšteva reštaurácie s rýchlym občerstvením uprostred noci je častým javom popri večeroch plných alkoholu, ale ako na vlastnej koži zistil Alex Bowen z amerického štátu Južná Karolína, občas sa človek nemôže spoľahnúť na zamestnancov. Alex si prišiel objednať do reštaurácie Waffle House okolo druhej hodiny v noci a keď sa ani po 10 minútach nikto neozýval, jednoducho sa rozhodol situáciu skontrolovať a onedlho zistil, že zamestnanec prevádzky v práci zaspal. Namiesto toho, aby ho zobudil a nechal sa obslúžiť, Alex zvolil druhú možnosť a zatiaľ čo pracovník spokojne spal, on zapol gril a pripravil si tradičný sendvič so slaninou aj syrom.

Doprial si extra porciu uhoriek a napokon sa mu všetko podarilo pripraviť do dokonalosti, po čom gril vypol, poriadne ho vyčistil, aby po sebe nezanechal nečistotu a z prevádzky odišiel, ale o sekundu sa vrátil, aby za svoje jedlo zaplatil. Peniaze nechal zamestnancovi na pulte, pričom všetko dôkladne zdokumentoval na svoj Facebook.

Samotná reštaurácia sa vo verejnom vyhlásení vyjadrila, že zostali prekvapení z kuchárskeho umenia šikovného Alexa, ale nabudúce nikomu neodporúčajú vchádzať do zadnej časti reštaurácie žiadnemu zákazníkovi a to najmä kvôli potenciálnemu nebezpečenstvu. Spiaci zamestnanec dokonca nedostal ani padáka a len ho na týždeň suspendovali, takže nabudúce si určite dá väčší pozor, aby len tak nezaspal.  

Domov
Zdieľať
Diskusia