Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 8:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Disney sa nevzdáva! Stále bojuje o odkúpenie práv pre X-Men, aby mutanti mohli v kinách bojovať s Avengermi. Na koľko by ich to ale vyšlo?

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hollywoodsky obchod desaťročia neboli iba prázdne fámy. Vyzerá to tak, že sa už čoskoro dozvieme, ako to celé naozaj je.

Nie je to ani mesiac, čo sme vás na našom webe informovali o tom, že štúdio Disney vraj chystá obchod desaťročia, ktorým by mala byť práve kúpa filmového štúdia 20th Century Fox. Naše pre a proti sme si ostatne zhrnuli už v tomto článku, takže venovať sa im opäť dnes určite nebudeme. Celé to ale začína vyzerať tak, že skutočne nešlo iba o dohady a vymyslené fámy, pretože v Hollywoode táto správa stále rezonuje. A dokonca sa podmienky predaja práv začínajú posúvať vpred. 

Najnovšie sa o všetkom rozhovoril Mark Fleming Jr., ktorý potvrdil, že Disney vo svojom dohadovaní začína stále viac a viac pritvrdzovať a všetko naberá reálne kontúry: „Verzia, ktorú som počul, hovorí, že rodina Murdochovcov (extrémne bohatý klan, ktorý štúdio Fox vlastní, pozn. red.) bude aj naďalej vlastniť práva na športové a klasické spravodajstvo, pričom zvyšok (televízne a filmové štúdio, pozn. red.) sa má predať Disney. Momentálne ticho nám dáva len možnosť premýšľať nad tým, aký typ dohody Disney urobí ohľadom projektov súvisiacich s Marvelom a Lucasfilmom. Odpoveď sa však asi dozvieme až v momente, keď ich oni sami oznámia. Nie je prekvapujúce, že Hollywoodom sa momentálne šíri vlna sklamania, pretože nikto si nevie predstaviť, čo prinesie potenciálne zosadenie jedného z najväčších štúdií a konkurenta Disney.“

S tým samozrejme nejde nesúhlasiť. Nemôžeme si ani len predstaviť, čo prinesie predstava toho, že jedno štúdio bude mať pod palcom takmer úplne všetky úspešné filmové značky. Samozrejme, že by bolo skvelé vidieť X-Menov po boku Avengerov či Strážcov galaxie, no naozaj to stojí za vytvorenie jedného megaštúdia bez ohľadu na to, aké úspešné by filmy a samotné štúdio bolo? Ako ale hovorí Fleming, všetko je iba o našich predstavách, minimálne do momentu, kým sa nedozvieme skutočné podmienky predaja. Čo si o tom všetkom myslíte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia