Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017, 9:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Supa to dotiahol do bulvárnych novín a hlavných správ v televízii. Vydanie albumu Biele noci v tomto roku môže byť ohrozené

HUDBA
Uložiť Uložené

Podľa informácií z médií sa dobrý chlapec z Handlovej zaplietol s políciou, ktorá ho teraz bude stíhať na slobode.

Od včerajšieho večera do dnešného rána nám v redakčnej aj mojej osobnej e-mailovej schránke pristála viac než 10-krát informácia o tom, že obľúbený člen bývalej Mojej reči ide do väzenia. Aj nás najprv zalial studený pot, no potom sme si radšej prečítali podrobne celý článok, celú senzáciu vydelili troma a vyšlo nám z toho, že si jednoducho nedal pozor, keď viezol kamaráta do Serede.

Ten si tam šiel kúpiť fentanylové náplasti, ktoré slúžia proti silným bolestiam a pri správnej aplikácii pravdepodobne dokážu človeka zabaviť. Supa bol teda v nesprávny čas na nesprávnom mieste a ako bonus musí čeliť obvineniu. Ak ich súd uzná vinnými, hrozí trest odňatia slobody v rozpätí troch až desiatich rokov, čo však nepredpokladáme a pevne veríme, že sa všetko rýchlo vyrieši. 

#freesupa

Supa to dotiahol do bulvárnych novín a hlavných správ v televízii. Vydanie albumu Biele noci v tomto roku môže byť ohrozené
Zdroj: Martin Kukučka
Domov
Zdieľať
Diskusia