Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2017, 13:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Princ Harry sa konečne zasnúbil s herečkou Meghan Markle! Onedlho nás čaká ďalšia veľkolepá kráľovská svadba

Uložiť Uložené

V médiách neustále rozoberaný vzťah nabral na obrátkach.

Reči o nej kolovali v kuloároch už dlhé týždne, ale oficiálne oznámenie prišlo až pred pár desiatkami minút. Britský princ Harry sa zasnúbil so svojou priateľkou a herečkou Meghan Markle a aj keď zatiaľ neboli zverejnené žiadne bližšie informácie o ďalšej kráľovskej svadbe, na Twitteri oznámenie zverejnil oficiálny účet Kensingtonského paláca. Harry pritom s herečkou randí už viac ako rok, pričom obaja sa stretli v kanadskom Toronte, kde britský princ prišiel otvoriť športové podujatie Invictus Games a Meghan tam v tom čase zase natáčala seriál Suits, alebo v slovenskom preklade Kravaťáci. Princ sa s herečkou rýchlo dal do reči a obaja si očividne rýchlo padli do oka, pretože už od jesene minulého roka začali tvoriť pár a vzťah dokonca potvrdil rovnako aj účet Kensingtonského paláca na Twitteri.

V britských médiách sa už okamžite začalo špekulovať aj o tom, aký titul dostane herečka po budúcej svadbe a zatiaľ neexistuje presný názor na to, či kráľovná Alžbeta II. udelí Harrymu po svadbe titul vojvodu, pretože v tom prípade by Meghan nebola iba HRH Princess Henry of Wales, ale rovno vojvodkyňa, a teda Duchess, zo Sussexu, pretože to je predpokladaný titul, ktorý by mohol Harry od svojej starej mamy dostať.


Domov
Zdieľať
Diskusia