Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 12:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Bratislavskej rozlúčke s raperom Lil Peepom sme zisťovali, ako ľudia vnímajú propagáciu drog v textoch a čo vedia o Xanaxe (Video)

REFRESHER LIL PEEP
Uložiť Uložené

V mnohých mestách prebehla rozlúčka so známym zahraničným interpretom, ktorý nás v minulom týždni opustil.

Videoobsahom z terénu vás budeme intenzívne zásobovať aj v zimných mesiacoch a dokonca máme pripravené aj veľké prekvapenie, o ktorom však ešte nemôžeme hovoriť, no sľubujeme, že sa je na čo tešiť. Tentokrát sme sa spoločne s moderátorom Šajmom zo zvedavosti vydali pozrieť sa na udalosť, o ktorej sme však dohromady nič nevedeli. Na bratislavskú rozlúčku s Lil Peepom sme narazili náhodou prostredníctvom Facebooku, a tak sme sa vybavili mikrofónom a kamerou a išli zistiť čosi viac. 

Keďže ide o rapera, ktorý bol často spájaný s drogami a kvôli ním nás zároveň opustil, naše otázky smerovali hlavne na túto problematiku. Dôvodom je tiež skutočnosť, že hudba s podobným odkazom dostáva čoraz viac priestoru a nás pochopiteľne zaujímalo, ako ju ľudia vnímajú. Ako to už ale na rozlúčke vyzeralo, sa dozvieš z reportáže. 

Domov
Zdieľať
Diskusia