Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 12:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladú Karlu za štyri roky znásilnilo zhruba 43-tisíc mužov. Viac ako 30 z nich denne sa jej smialo priamo do očí pri zvrátených skutkoch

ZAUJÍMAVOSTI ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Obchodovanie s ľuďmi je v Mexiku stále obrovským problémom.

Mexiko aj v dnešnej dobe prežíva zložité časy, pretože miestna spoločnosť je v permanentnom štádiu rozkladu a z veľkej časti ju ovládajú kriminálnici. Na jednej strane stoja drogové kartely a na tej druhej zase organizované skupiny špecializujúce sa na obchod s bielym mäsom, takže obchod s ľuďmi a najmä dievčatami a ženami. Obeťou pekelne silného priemyslu sa ešte ako 12-ročná stala aj Karla Jacinto, ktorú si v mladom veku vyhliadol jeden z priekupníkov a z jej nefunkčného domova ju vylákal za vidinou luxusného života.

Spoločne potom odišli do známeho mexického mesta Tenancingo, kde síce žije iba 11-tisíc stálych obyvateľov, ale odvrátená stránka mesta je zodpovedná za to, že sa z neho stalo jedno z najväčších centier pri obchodovaní s ľuďmi v celom regióne. Aj mladá Karla dopadla rovnako, keďže jej pasák ju onedlho zobral do mesta Guadalajara a prinútil ju pracovať ako prostitútku.

Mladú Karlu za štyri roky znásilnilo zhruba 43-tisíc mužov. Viac ako 30 z nich denne sa jej smialo priamo do očí pri zvrátených skutkoch
Zdroj: Univision

Dnes 25-ročná Karla si na dlhé štyri roky neustáleho utrpenia spomína len so slzami v očiach. Každý deň začala pracovať už o desiatej ráno a skončila až o polnoci, takže priemerne sa pri nej za jeden deň vystriedalo až 30 mužov a žiadny z nich nebral ohľady na to, koľko má rokov a aké hrozné chvíle prežíva. Za štyri roky ju preto znásilnilo približne 43-tisíc mužov a okrem neustáleho sexuálneho zneužívania bola pravidelne potrestaná aj jej pasákov, ktorý ju po príchode domov bil reťazou, opľúval a pokojne aj popálil horúcou žehličkou, aby si zapamätala, ako sa má správať. Ešte horšie dopadla policajná akcia, ktorá ju mala zachrániť aj s ďalšími desiatkami dievčať, pretože policajti si po príchode začali maloleté dievčatá fotiť úplne nahé namiesto toho, aby sa postarali o ich bezpečnosť.

Odporúčané
Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora 18. apríla 2024, 12:30

Každý rok sa v Mexiku proti svojej vôli dostane do kolotoča obchodovania s ľuďmi viac ako 20-tisíc ľudí a obchod s bielym mäsom pretrváva ako jeden z najväčších mexických problémov. Uvedomuje si to aj samotná Karla, ktorá už niekoľko rokov po svojom oslobodení vo veku 16 rokov pracuje na podpore obetí sexuálneho zneužívania a snaží sa urobiť krok dopredu pre krajšiu mexickú spoločnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia