Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 13:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Odmietla ho, tak jej poslal údaje o svojej kreditke. Namiesto šperkov zainvestovala do skákacieho hradu a všetkých pozvala zabaviť sa

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladá Leagan vedela, ako s kartou naložiť.

Zbaliť svoju vysnívanú ženu občas vyžaduje viac námahy, ako by si muži predstavovali, a tak sa objavujú aj zúfalé pokusy ako gesto náhodné chlapíka, ktorý chcel zbaliť 17-ročnú Leagan Wilson z amerického Texasu. Po prvých správach pochopila, že muž pre ňu nebude ten pravý, a tak ho odmietla a začala ignorovať. On sa nevzdával a svoje pokusy zakončil prekvapivým ťahom, keď si odfotil vlastnú kreditnú kartu so všetkými potrebnými údajmi a poslal jej fotky práve Leagan so slovami, že ak túži po čomkoľvek, nemá váhať a má si to kúpiť prostredníctvom jeho karty.

Leagan si pomyslela, že chlapík je totálny hlupák, ale o zopár dní neskôr zbadala pri ceste domov na krajnici veľký skákací hrad, kde sa zabávali deti aj dospelí, a presne vedela, ako s údajmi o karte naloží. Zašla na internet a objednala si veľký skákací hrad, ktorého fotku potom pridala aj na Twitter so slovami, že keď jej ho doručia, zorganizuje obrovskú párty. Chlapík bol z jej kroku najskôr trochu nahnevaný, avšak Leagan mu vysvetlila, že jej dovolil kúpiť si čokoľvek, a tak napokon stíchol a snáď si uvedomil, aký je hlupák.  



Domov
Zdieľať
Diskusia