Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2017, 14:14
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Ostrá dávka irónie a sarkazmu v kolekcii Lousy Auber x Footshop

MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Premiéra spolupráce známeho slovenského fotografa s jedným z najväčších predajcov tenisiek na Slovensku

Už tento štvrtok, 10. augusta 2017 bude z dielne Footshopu predstavená ďalšia lokálna kolaborácia. Tentoraz sa Footshop spojil so známym slovenským fotografom menom Lousy Auber, ktorý púta jednak svojím štýlom ale aj anonymitou. Fotky jeho totožnosti by ste objavili asi iba veľmi ťažko, zato o jeho práci je toho počuť viac než dosť. Lousy je totiž známy vďaka svojmu osobitému štýlu a taktiež vďaka umeleckým spoluprácam s menami ako Rytmus, Majk Spirit, Jana Kirschner alebo videoklipmi pre slovenské skupiny Billy Barman, Para, rapperov Smack, Matys či Prezident Lourajder. Za zmienku stoji takisto aj dokumentárny seriál z Jamajky Inna JamDown.

3 varianty tričiek prezentujú 3 momenty z každodenného života plného irónie a zveličenia."Fotografia je skvelá príležitosť, ako sa stať súčasťou niečoho, čo vás fascinuje", vysvetľuje svoju vášeň k remeslu Lousy. V každom prémiovom balení, je taktiež print fotografie vo formáte A3 a visačka, ktorá môže slúžiť ako prívesok na kľúče alebo ako pevná súčasť trička samotného. Kvalita materiálov a spracovanie sú pre Footshop pri kolaboráciách samozrejmosťou. Preto sa fanúšikovia Footshopu a Lousyho môžu tešiť na tričká v BIO kvalite s najvyšším štandardom digitálnej tlače.

Ostrá dávka irónie a sarkazmu v kolekcii Lousy Auber x Footshop
Zdroj: Lousy Auber
Ostrá dávka irónie a sarkazmu v kolekcii Lousy Auber x Footshop
Zdroj: Lousy Auber

Footshop x Lousy Auber - 10. august
Ostrá dávka irónie a sarkazmu v kolekcii Lousy Auber x Footshop

Domov
Zdieľať
Diskusia