Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2017, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo vydáva netradičný vizuál ku skladbe Priemer, kde využíva Instagram stories mnohých viac aj menej známych ľudí

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Len prednedávnom Momo predstavil svoje ďalšie sólo, ktoré je pokračovaním titulu Rival a teraz predstavuje aj ďalší videoklip.

Momo nám ešte v závere minulého roka sľúbil, že v priebehu prvej polovice toho aktuálneho sa dočkáme ďalšieho projektu z jeho sólovej dielne. Už vtedy sme vedeli, že sa chystá pokračovanie projektu Rival, čím chce bratislavský žralok naviazať na úspech aj samotný zvuk zo záveru roka 2014. Jeho najnovší počin je už pár týždňov vonku, a tak mali fanúšikovia možnosť pozorne si vypočuť všetky skladby či už v prehrávači alebo aj naživo. Naposledy to bolo na festivale Hip Hop Žije, kde zaznela aj skladba Priemer, ktorá práve dnes dostáva netradičný vizuál z dielne Ruka Hore. Ten je prakticky celý prepreletný Instastories viac aj menej známych osobností a môj skromný tip je, že ide o ľudí, ktorých Roman followuje. 

Na veci Priemer sa objavuje aj mladý Simon Red, ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane členom Nedám sa okonovať a my mu samozrejme držíme palce, keďže si pozornosť zaslúži viac ako mnoho jeho začínajúcich kolegov. O hudobnú produkciu sa postaral Infinit a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia