Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 12:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys sa pred vydaním debutového sóla pripomína skladbou z ďalšieho projektu Ty Nikdy. Vypočuj si úprimnú vec Lotto

HUDBA
Uložiť Uložené

Mixtape záležitosť znie presne tak, ako máme Matysa najradšej, a tak budeme veľmi zvedaví, či bude takto znieť aj jeho debutové sólo.

Matys prešiel za posledné dva roky veľkou hudobnou premenou, no jeho aktuálna poloha vyhovuje všetkým fanúšikom (a aj jemu samotnému) snáď najviac. Mnohí budú zároveň súhlasiť keď poviem, že mu v tomto období ide karta viac ako kedykoľvek predtým a všetky jeho nové veci znejú presne tak, ako by mali. Za všetky spomenieme napríklad 69 či V baroch a tiež projekt Čísla, ktorý dal dohromady spoločne s Ideom. Rok 2017 sa chystá zavŕšiť svojim debutovým sólom, no na podrobnejšie informácie si ešte budeme musieť počkať.

So zatiaľ poslednou vydanou vecou bolo oznámené aj Matysove členstvo v Ty Nikdy, s ktorým však už spolupracuje dlhšie. V stredu zároveň vychádza jeho mixtape s názvom Mixdown vol. 1 a prvá zverejnená skladba dostáva názov Lotto. Už tradične veľmi úprimný a kvalitne spracovaný text doprevádza hudba z tracku GIL od Isaiaha Rashada. Snáď sa teda nedočkáme komentárov o ukradnutej produkcii. Celkový dojem dotvára aj vizuál od Pepka a tu je výsledok.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia