Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2017, 16:50
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Lajky či nových followerov na Instagrame si v Rusku vieš kúpiť priamo v automate. Obchodné centrum ponúka svojim návštevníkom inovatívnu službu

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM RUSKO
Uložiť Uložené

V Rusku rozširujú populárne služby priamo medzi ľudí.

Získať na sociálnych sieťach milióny fanúšikov a stať sa menšou celebritou, to je snom veľkej časti dnešnej mladej generácie, ktorá na sociálnych sieťach prakticky vyrastá. Ak by si ale nemal trpezlivosť a čas dlhé mesiace čakať na to, aby ti pribudol dostatočný počet lajkov, potom je tu stále niekoľko možností, ako si popularitu na Instagrame zaplatiť. Na internete by si bez problémov objavil tisíce pochybných stránok ponúkajúcich za pár eur či dolárov stovky nových lajkov a followerov na Instagrame, avšak v jednom ruskom nákupnom centre si povedali, že tieto služby treba rozšíriť medzi ľudí.

Priamo medzi obchodmi sa preto objavil automat, do ktorého stačí vhodiť zopár mincí a odrazu ti na Instagrame pribudne 100 alebo pokojne aj viac lajkov či followerov. Ak sa ti teda nechce vyhľadávať spoľahlivý zdroj falošných lajkov na internete, potom sa môžeš zastaviť v obchodnom centre Okhotny Ryad priamo v centre Moskvy a kúpiť si 100 lajkov za 80 centov alebo sa buchnúť po vrecku a za dvojnásobnú sumu investovať do 100 nových followerov. Na záver sa už hodí len upozornenie, že podobné nakupovanie lajkov aj followerov je proti pravidlám Instagramu, takže sa nečuduj, ak sa tvoj účet jedného dňa záhadne vytratí.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30


Domov
Zdieľať
Diskusia