Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 11:12
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Každý deň sa potápa do kanálov plných výkalov a odpadu, aby potrubie nezostalo upchaté. Bangladéšsky chlapík berie svoju prácu zodpovedne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neexistuje iná možnosť, ako kanalizáciu odblokovať.

Hlavné mesto ázijskej krajiny Bangladéš s názvom Dhaka už niekoľko rokov zažíva situáciu, ktorú jej žiadne európskej veľkomesto nezávidí. V meste samotnom momentálne býva viac než 14 miliónov ľudí a mestské kapacity sa jednoducho nestíhajú prispôsobovať neustálemu náporu nových a nových obyvateľov, čo často spôsobuje dopravnú, infraštrukturálnu či kanalizačnú krízu. Práve nasledujúce fotografie najlepšie charakterizujú to, čo musia ľudia v Dhake prežívať, keď ich kanalizačná sieť prestane stíhať a je potrebné ju opraviť a odblokovať. Darmo by si hľadal moderné technológie, vďaka ktorým by sa upchaté potrubia dali vyčistiť efektívne, pretože do nebezpečných a preplnených šácht sa musia vydávať obyčajní robotníci bez akéhokoľvek potrebné ochranného oblečenia. Muži sa kvôli svojej pracovnej pozícii neváhajú celučkí potopiť do kanalizácie, kde sa v poslednom období zmiešava všelijaký odpad s dažďovou vodou a čelia rôznym zdravotným rizikám, avšak niekto potrubia musí odblokovať holými rukami, aby mohol život v Dhake aspoň na čas pokračovať v normálnom tempe.




Domov
Zdieľať
Diskusia