Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2017, 21:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Laris Diam hudbu neporovnávajú, ale užívajú si ju plnými dúškami. Vychutnaj si atmosférický umelecký vizuál ku skladbe z Krstného Otca

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Predstavujeme vám ďalší videoklip z Rytmusovho albumu Krstný otec, ktorý uzrel svetlo sveta ešte v závere minulého roka.

Ešte v závere uplynulého roku nás po pomerne dlhej dobe potešil sólovým albumom piešťanský reprezentant Rytmus. Jeden z najočakávanejších projektov roka s titulom Krstný otec hodnotíme aj s odstupom času veľmi kladne po všetkých stránkach a snáď mu ani nie je čo vytknúť. Od výberu hostí a producentov, cez všetky hudobné výkony, témy a texty až po samotný živý prednes albumu dostávame umelecký zážitok, ktorý môže byť prekonaný len veľmi ťažko. Páťa už má za sebou sériu krstov v obrovských priestoroch a po veľkom úspechu sa rozhodol premiestniť do menších a zorganizovať aj plnohodnotnú tour s veľkým počtom zastávok.

No a neodmysliteľnou súčasťou podobného projektu sú samozrejme aj videoklipy. Tých má Rytmus už na konte mnoho a teraz pridáva ďalší, tentokrát ku skladbe Neporovnávaj, užívaj, ktorú nájdeš na Krstnom otcovi pod číslom 15. Okrem samotného hlavného aktéra na nej hosťuje aj talentovaná speváčka Laris Diam. Umelecký vizuál pochádza z dielne Structuraum a vy si ho teraz môžete naplno vychutnať.

Domov
Zdieľať
Diskusia