Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2017, 23:00
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Youtuberka sľúbila, že pri 1 milióne odberateľov zverejní svoje domáce sexuálne video. Čo už dnes ľudia neurobia kvôli peniazom?

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Kariéra internetového tvorcu sa veruže dá budovať aj inak.

Uspieť vo svete Youtube a získať internetovú slávu dnes ani zďaleka nie je také zložité, ako tomu bolo kedysi. Nezáleží až tak veľmi na tom, aký obsah človek produkuje, ale ide skôr o to, akú veľkú senzáciu je schopný vytvoriť. Vlogerke Lene Nersesianovej sa to podarilo na výbornú, keď pred pár dňami zverejnila video s veľavravnou výzvou fanúšikom. Lena povedala, že keď raz dosiahne na svojom kanáli métu 1 milión odberateľov, dobrovoľne na internete zverejní amatérske sexuálne video s ďalším youtuberom menom Adam22.


Lena je teda ďalšou z internetových osobností, ktoré si svoju kariéru postavili na nahote, erotike a sexe, aj keď sa nedá hovoriť o tom, že by mali nejaký skutočný talent. Naša odvážna tvorkyňa už niekoľkokrát v minulosti na sociálne siete zavesila fotografie, kde je viac vyzlečená ako oblečená a vraj sa k nej dostalo aj niekoľko ponúk na natočenie profesionálneho porna, lenže to ju údajne veľmi neláka. Napriek tomu sa zdá, že výzva celkom zabrala, pretože Lena má momentálne takmer 300-tisíc odberateľov a veríme tomu, že ľudia sa skutočne zmobilizujú a nájde sa ich aspoň milión len preto, aby zistili, ako Lena zareaguje a či video vážne zverejní.

Domov
Zdieľať
Diskusia