Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2017, 10:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dlhočíznemu pytónovi nerobilo problém usmrtiť a prehltnúť celého klokana. Prizerajúci sa kôň nechcel uveriť vlastným očiam

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zase raz situácia z Austrálie.

Keď vyjdeš na záhradu svojho rodinného domu na Slovensku, existuje iba miniatúrna šanca, že by si sa v nej mohol stretnúť s obrovským pytónom povaľujúcim sa na tráve. Situácia v Austrálii však vyzerá o trošku inak, a tak sa Bernie Worsford pred pár dňami stal svedkom smutného osudu jedného klokana. Bernie na svojom pozemku zazrel klbko prepletených končatín kotúľajúce sa po zemi a jedného z jeho koní stojacich nad ním, tak neváhal a rýchlo dobehol až k miestu, kde sa incident odohrával. Na zemi tam našiel niekoľko metrov dlhého pytóna a bezbranného klokana, ktorý už nemal šancu akokoľvek sa zo smrteľného zovretia vymaniť. Pytón uštedril klokanovi smrteľné objatie, postaral sa o to, aby z pľúc vydýchol aj posledný kúsok vzduchu a potom sa ho rovno pokúsil prehltnúť, čo sa mu aj podarilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia