Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2017, 10:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego rapuje v najnovšom pokračovaní ONE DAY WITH v karaoke bare. Sleduj jeho jeden deň, počas ktorého vznikla skladba Fascinujúce

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Obľúbený formát pre všetkých fanúšikov, ktorí tak majú možnosť nahliadnuť do života svojich obľúbených interpretov.

Včera uzrela sveta novinka s názvom Fascinujúce a spolu s ňou aj video, na ktoré sme už nejaký ten mesiac čakali. Ide konkrétne o pokračovanie ONE DAY WITH s Egom, ktoré vznikalo ešte počas leta. Tento formát je pochopiteľne medzi fanúšikmi veľmi obľúbený, keďže tak majú možnosť nahliadnuť do súkromia svojich obľúbených interpretov a vidieť, ako prebieha ich pracovný deň, s kým sa stretávajú a čo zažívajú. V tomto už šiestom pokračovaní máme možnosť sledovať tretinu Kontrafaktu počas celého poobedia a večera, za ktoré stihol navštíviť karaoke bar a následne nahrať vyššie spomínanú skladbu, ktorá je prvou ukážkou z Dalybovho debutového počinu. Dosť bolo zbytočných slov, pohodlne sa usadťe a poďme na to. 

Domov
Zdieľať
Diskusia