Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2016, 10:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prví šťastlivci prirovnávajú Rogue One k Impérium vracia úder. Nové Star Wars sa vraj neuveriteľne podarilo!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dojmy prvých ľudí, ktorí videli Rogue One, hýria nadšením.

Úprimne, takéto pozitívne dojmy sme skutočne nečakali. Ak aj má niekto v redakcii rád Edwardsovu tvorbu a páčila sa mu aj Godzilla, jednoducho bol opatrný a rozhodne nečakal jeden z najlepších Star Wars filmov. Obávali sme sa aj pretáčok či postáv, no zdá sa, že sme sa strachovali zbytočne a Rogue One: A Star Wars Story je všetkým tým, o čom sme snívali (a ešte niečo pridalo). 

Najlepšie je asi to, že sa prakticky nič nekritizuje. Vader je údajne hrozivý, tretí akt je jednoducho brilantný, postavy sú sympatické a prirastú nám k srdcu a všetci chvália Disney, že podstatné zvraty a informácie o deji neodhalili a pripravili tak divákom pár slušných prekvapení. Mnohí sa nezávisle na sebe zhodli, že ide o jeden z najlepších Star Wars filmov a všetci ho asi budú milovať. Pripraviť sa treba, že bude chýbať pár scénok z trailerov (možno kvôli dotáčkam/pretáčkam), v podstate však ide o veľmi podarený akčný a miestami i vojnový film. Nemôžeme sa dočkať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia