Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2016, 16:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Manželky najbohatších mužov sveta si na pozornosť médií nepotrpia. Ako vyzerajú partnerky Warrena Buffetta či Amancia Ortegu?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Venujú sa radšej rodine.

Sláva si na živote osobností vyberie svoju daň. Najväčším problémom pre väčšinu známych ľudí sa postupom času určite stáva strata súkromia, čo platí ešte o čosi viac v prípade celebrít ako speváci a herci, ale čo tak na chvíľu nazrieť za oponu životov najbohatších ľudí na svete? Muži ako Bill Gates či Amancio Ortega sa pretekajú v tom, koho majetok je väčší, ale ich drahé polovičky o pozornosť médií veľmi nestoja a radšej sa v tichosti venujú deťom, domácnosti a vlastným projektom. Je celkom možné, že si niektoré z nasledujúcich manželiek ešte nikdy v živote nevidel a pritom pravidelne nakupuješ v Zare, ktorej majiteľom je spomínaný Amancio Ortega. Niektorí miliardári si svoje súkromie strážia aktívnejšie a dbajú na to, aby na verejnosť neprenikli akékoľvek informácie z ich osobného života a iní sú zase k médiám benevolentnejší a s radosťou zapózujú otravným fotografom.

Warren Buffett a Astrid Menks

Warren stretol svoju manželku Astrid ešte v 70. rokoch minulého storočia a aj keď je medzi nimi 16-ročný rozdiel, ich láska vydržala až do dnešných dní.  

Bill Gates a Melinda Gates

Jedna z najsympatickejších dvojíc sa spoznala na konferencii organizovanej Microsoftom, keď v Billovej spoločnosti ešte Melinda pracovala. V roku 1994 sa potom zosobášili.

Larry Page a Lucinda Southworth
Zakladateľ spoločnosti Google si za ženu zobral o sedem rokov mladšiu Lucindu a obaja sa snažia udržiavať svoj vzťah v tajnosti a s médiami sa nedelia o takmer žiadne informácie zo spoločného života.

Jeff Bezos a MacKenzie Bezos 

Jeff založil spoločnosť Amazon a svoju najväčšiu životnú lásku stretol ešte v roku 1992, keď mali kancelárie hneď vedľa seba. Vychovali už štyri deti a aj keď z času na čas súhlasia s rozhovormi, väčšinou si svoje súkromie strážia.  

Mark Zuckerberg a Priscilla Chan

Mark Zuckerberg sa s Priscillou spoznal ešte na Harvarde, kde si vzájomne padli do oka. Zosobášili sa v roku 2012 a Priscilla sa okrem podpory svojho manžela venuje aj vlastným iniciatívam a projektom. Pred rokom sa im narodila dcéra Max a vtedy tiež založili svoju organizáciu, prostredníctvom ktorej chcú postupne rozdať drvivú väčšinu svojho majetku.

Richard Branson a Joan Branson

Keď zakladateľ spoločnosti Virgin stretol svoju budúcu manželku, bola ešte vydatá. Richard sa však nevzdal, nakoniec vyhral jej srdce a stihli spolu splodiť aj dve spoločné deti.   

Amancio Ortega a Flora Pérez Marcote

Ortega, majiteľ značiek ako Zara či Stradivarius, sa už niekoľkokrát ocitol na vrchole rebríčka najbohatších ľudí tejto planéty a príbeh jeho lásky bol celkom zaujímavý. Terajšia manželka Flora pre Amancia pracovala na pozícii sekretárky a napokon sa obaja zamilovali a zosobášili v roku 2001.    

Stefan Persson a Carolyn Persson

Šéf obchodného giganta H&M Stefan Persson si svoje súkromie ohromne stráži a so svojou manželkou Carolyn vraj žijú úplne obyčajný život aj napriek majetku v hodnote niekoľkých miliárd eur. Nesťažujú sa ani ich tri deti.

Bernard Arnault a Hélène Mercier

Bernard Arnault zbalil svoju manželku na hudobný vkus, keďže obaja milujú hudbu a najmä tú klasickú. V ich portfóliu sa nachádzajú značky ako Dior, Givenchy či Sephora a manželský pár tvoria už od roku 1991.

Michael Dell a Susan Dell

Zakladateľ spoločnosti Dell má azda najzaujímavejší príbeh o tom, ako spoznal svoju lásku. Pár sa stretol na rande naslepo, po čase sa dali dohromady a nakoniec sa aj zosobášili. Dnes majú štyri deti a stále sa občas oddávajú obľúbenému športu Susan, a teda triatlonu.

Domov
Zdieľať
Diskusia