Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2016, 12:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Herci z Game of Thrones zarobia za jednu epizódu neuveriteľný milión dolárov!

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Komu sa vo vašom okolí v poslednej dobe zdvojnásobil plat?

Najväčším zárobkom seriálových hercov bola v celej histórii vysielania suma jeden milión a osemstotisíc dolárov za epizódu. Mohol sa ňou pochváliť Charlie Sheen. Po milióne ale taktiež dostávali Priatelia a taktiež vyvolení z Teórie veľkého tresku. Niektorí herci z Game Of Thrones si za 6. sériu zarobili 5 miliónov dolárov, keďže dostávali 500-tisíc dolárov za epizódu. To sa však mení. HBO navyšuje produkčný budget aj naďalej, a to sa týka aj výplat svojich najväčších hviezd. Slávna pätica: Peter Dinklage, Kit Harington, Emilia Clarke, Lena Headey a Nikolaj Coster-Waldau si prilepší viac než dvojnásobne a podľa všetkého stanoví nový televízny rekord súčasnosti. Za každú epizódu by si mali zarobiť 1,1 milióna dolárov. Ak sa tieto podmienky už do konca seriálu nezmenia a skutočne uvidíme len 13 posledných epizód, zarobia si neuveriteľných 14,3 milióna dolárov. Za prípadné bonusy aj 15 miliónov. Otázkou ostáva, či všetci prežijú až do samého konca. 

 

Nie je to však len o Game of Thrones. Do televíznych vôd sa sťahujú mnohí talentovaní a geniálni tvorcovia, ktorých pevná ruka štúdií už prestáva baviť a túžia po voľnosti. To isté platí aj pre mnohých hercov. Televízie sú čoraz viac ochotnejšie buchnúť sa po vačku a vyplácať závratné sumy. Kto patrí medzi najzárobkovejších hercov v seriáloch sa dozviete v našom článku tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia