Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2016, 0:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zariadil to tak osud? Stretli sa v škôlke, po 30 rokoch sa náhodou dali dokopy a dnes sú už šťastnými novomanželmi

ZAUJÍMAVOSTI ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Svadba s príbehom ako z rozprávky.

Justin a Amy sa do seba zamilovali pred dvomi rokmi, keď si spolu začali písať vďaka internetovej zoznamke. Postupne sa rozprávali čoraz viac a viac, prišlo prvé stretnutie a nič netušiaca dvojica nakoniec zistila, že im je spolu tak dobre, až by mohli rozmýšľať o svadbe. Ešte pred ňou sa pri jednom z rozhovorov pristavili pri tom, ako Justin spomínal na malú Amy, do ktorej bol zamilovaný ešte v škôlke ako trojročný chlapec. Amy historku ani nechcela počuť, pretože mu povedala, že ak jeho školská láska Amy nie je rovnaká Amy ako jeho láska v súčasnosti, ani mu o nej ďalej nemá rozprávať. Samozrejme, len si z neho uťahovala, ale táto historka napokon spôsobila, že sa dvojica začala zaujímať o minulosť toho druhého do väčšej hĺbky. Keď sa potom Amy Justina spýtala, odkiaľ má malú jazvu na tvári, povedal jej o tom, ako spadol vo svojej floridskej škôlke Good Ol‘ Sunshine.

Amy tomu spočiatku nechcela veriť, pretože do rovnakej škôlky chodila aj ona, a tak sa pustili do menšieho výskumu. Justinovej matke sa podarilo vyhrabať staré fotky a akoby neveriacky na nich našli maličkého Justina aj Amy sediacich vedľa seba a usmievajúcich sa do kamery. Čerstvo zaľúbená slečna teda zistila, že jej nový priateľ ju potajomky platonicky ľúbil už v útlom detstve a akoby to zariadil osud, pred pár dňami už dvojica spečatila svoj manželský zväzok. Momentálne sa nachádzajú na medových týždňoch v Karibiku a nemôžu byť štastnejší, veď zistiť, že si padli do oka ešte v škôlke, sa nepodarí akejkoľvek dvojici.

Odporúčané
Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru 27. marca 2024, 13:00


Domov
Zdieľať
Diskusia