Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2016, 13:00
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Justin Bieber uštedril dotieravému fanúšikovi poriadny úder do tváre. Zakrvavený chlapík nechápal, čo sa mu to vlastne stalo

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER TVÁR
Uložiť Uložené

Justin to vyriešil ručne aj stručne.

Svetová spevácka hviezda Justin Bieber sa v posledných dňoch nachádzala v španielskej Barcelone. Okrem iného si Justin stihol zatrénovať s hviezdami FC Barcelona, avšak na internete sa objavilo aj video od amerického bulváru TMZ zachytávajúce Justina smerujúceho na koncert v čiernej limuzíne. Aby mohol spevák pozdraviť čakajúcich fanúšikov, nechal si otvorené okienko a viac nebolo treba jednému z fanúšikov, ktorý zobral šancu dotknúť sa Justina príliš vážne. Cez otvorené okno načiahol ruku a snažil sa dotknúť Justinovej hrude a tváre. Či sa mu to dostatočne podarilo, to z videa nie je úplne jasné, ale na druhej strane je bez problémov vidieť to, ako Justin zareagoval. Po niekoľkých sekundách totiž vyletela jeho ruka a trafil fanúšika priamo do tváre, čím mu spôsobil menšie krvácanie. Na jednej strane to spevák mohol vyriešiť aj menej tvrdo, no zároveň rozumieme jeho reakcii, keďže nikto nechce, aby ho cudzí ľudia začali len tak obchytkávať. Ktovie či sa spevák za úder aj ospravedlní, aj keď by mu nebolo čo vyčítať, keby tak neurobil.

Domov
Zdieľať
Diskusia