Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2016, 10:48
Čas čítania 0:00
Donnie

Paramount chystá reboot Zeleného sršňa a postará sa oň režisér Účtovníka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Green Horneta buď milujete alebo nenávidíte, strednej cesty niet.

V roku 2011 sa do kín dostala snímka predstavujúca nám pomerne neznámeho komixového (super?) hrdinu Green Horneta. Film o komiksovej postave, ktorá výnimočne nespadala pod žiadne známe filmovo - komiksové univerzum, však veľa úspechu nezožal. Sony/Columbia sa dostali po sčítaní celosvetových tržieb len do 100 miliónového plusu, čiže diviť sa tomu, prečo sme sa so sršňom už nikdy nevideli, je naozaj zbytočné. Prešlo päť rokov a v okolí tejto zabudnutej značky sa začali hromadiť správy o možnom reboote. Aktuálne to vyzerá tak, že Green Horneta s pomocníkom Katom v ich po zuby ozbrojenej superkáre sa skutočne v budúcnosti dočkáme. Ohlásený reboot začína priťahovať prvé mená a aktuálny úlovok stojí naozaj za to. Réžie sa totiž chopí Gavin O'Connor, ktorý je podpísaný napr. pod v súčasnosti v kinách bežiacom The Accountant s Benom Affleckom. Okrem toho môžeme jeho meno nájsť napríklad pod snímkami, ako Warrior alebo Pride and Glory. Je zrejmé, že Gavin má talent na kúsky, v ktorých nám sú predstavené ťažšie príbehy okorenené množstvom akcie. To, či kombinácia jeho osoby a Green Horneta do seba zapadne, už ukáže len čas.

Okrem Gavina sa na projekte podieľa aj scenárista Sean O'Keef, ktorý má na vývoji filmu úzko spolupracovať. Sean si dal za úlohu poskladať príbeh o Green Hornetovi trochu inou cestou, než akou sa uberajú dnešné komixovky, ktoré máme možnosť niekoľkokrát do roka vidieť v kinách. Samotná postava Green Horneta nám má byť taktiež predstavená v úplne inom svetle, než v akom bola v jeho prvom filme, od ktorého sa chce nový štáb pochopiteľne ich vlastným spôsobom čo najviac vzdialiť. Pri práci na postave milionára Britta Reida chce Sean docieliť výsledku, ktorý sám nazýva ako vloženie bijúceho srdca do tela postavičky. Veľkej zmeny sa dočká aj minulosť hlavného protagonistu, ktorá by mala byť tentokrát vojenského charakteru. Máme sa teda naozaj tešiť na príbeh superhrdinu rozpovedaný spôsobom a štýlom, aký tu ešte nebol? 

Paramount chystá reboot Zeleného sršňa a postará sa oň režisér Účtovníka
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia