Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2016, 14:30
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Nazrite do pozadia jednej z najlepších scén Westworldu, ktorá vás presvedčí, že Anthony Hopkins je naozaj geniálnym hercom

FILMY A SERIÁLY ANTHONY HOPKINS WESTWORLD
Uložiť Uložené

Žeby sme po skončení Game of Thrones dostali plnohodnotnú náhradu?

Tiež ste seriálom Westworld od HBO fascinovaní tak ako my? Zatiaľ sme mali možnosť zhliadnuť len štyri epizódy úvodnej série a už môžeme povedať, že na to tvorcovia jednoducho majú. Postavy nás dokážu prekvapiť snáď každým ďalším dielom a nesmieme zabudnúť ani na premyslené dialógy, ktorých detaily nám niekedy dokážu ujsť. V piatom a zatiaľ poslednom diele sme v jednej sekvencii sledovali rozhovor dvoch postáv, a to konkrétne Dr. Roberta Forda a Theresy Cullen. Samotný Hopkins je geniálnym hercom, a ak sa chcete s jeho postavou zoznámiť viac a nazrieť do pozadia jedného z najlepších dialógov seriálu, video nižšie je určené práve pre vás. Každá veta má svoje opodstatnenie a herec zvláda celú škálu emócii naozaj bravúrne. Doplníme len, že video neobsahuje spoilery.

Domov
Zdieľať
Diskusia