Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2016, 14:36
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Úžasný trailer pre Star Wars: The Old Republic vyzerá lepšie, ako niektoré filmy z univerza

FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Titul Star Wars: The Old Republic: Knights of the Eternal Throne predstavuje viac ako šesť minút skvelých záberov, za ktoré by sa nehanbil ani celovečerák.

Každý správny fanúšik Star Wars veľmi dobre vie, že skvelé príbehy z ďalekej, preďalekej galaxie nenájde iba vo svete filmu či seriálu, ale aj prostredníctvom obrovskej ponuky rôznej literatúry a zaujímavých herných titulov. A práve do herného sveta už onedlho vtrhne Star Wars: The Old Republic: Knights of the Eternal Throne, teda ďalšia, už v poradí šiesta digitálna expanzia známej MMORPG série Star Wars: The Old Republic od spoločnosti BioWare. Príbeh by mal nadväzovať na udalosti z predchádzajúceho dielu s podtitulom Knights of the Fallen Empire, pričom jeho vypustenie je momentálne naplánované na 2. decembra 2016. Pokiaľ však hraniu takýchto videohier neholdujete, vôbec nezúfajte. Knights of the Eternal Throne si totiž môžete poriadne vychutnať aj v pozícii diváka, a to jednoduchým zhliadnutím najnovšieho, nesmierne návykového traileru. Jeho stopáž má viac ako šesť minút a pôsobí ako plnohodnotný krátkometrážny film, ktorý by si rozhodne zaslúžil aj spracovanie oveľa väčších rozmerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia