Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 15:40
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ľuďom vložil do uší koncovky elektrickej kefky, ktoré považovali za nové Apple slúchadlá. Cítili sa, akoby boli priamo pri interpretovi

ZAUJÍMAVOSTI APPLE
Uložiť Uložené

Slúchadlá či zubné kefky, kto spozná rozdiel?

O nových bezdrôtových slúchadlách od spoločnosti Apple sa toho už popísalo mnoho. Fanúšikovia značky oceňujú jej odvahu odstrániť 3,5-milimetrový jack z nového iPhonu a druhá skupina za to zase Apple kritizuje. Tvorca Julius Dein však rýchlo pochopil, že z tohto chvíľkového ošiaľu bude môcť najviac profitovať, keď sa vydá na hudobný festival a trochu si pouťahuje z nič netušiacich návštevníkov. Na pomoc si zobral dve koncovky z obyčajnej elektrickej zubnej kefky a keď zastavoval okoloidúcich ľudí, so serióznou tvárou im oznámil, že ide o najnovšie bezdrôtové Apple slúchadlá. Iba minimálny počet z nich začal byť podozrievavý, a tak si väčšina zobrala slúchadlá do ruky, vložili si ich do uší a započúvali sa do hudby vychádzajúcej z reproduktorov, ktoré sa objavili v rukách chlapíka za nimi. Testovaní návštevníci nezabudli slúchadlá vychváliť do neba, veď vraj sa im pri počúvaní hudby zdalo, akoby stáli priamo pri interpretovi a zábavu pokazil až Julius, keď neudržal smiech a vyprskol, že ide o obyčajné zubné kefky.

Domov
Zdieľať
Diskusia