Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2016, 16:29
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

James Wan potvrdzuje brutálny Mortal Kombat. Kedy sa dostane do kín?

FILMY A SERIÁLY MORTAL KOMBAT
Uložiť Uložené

James Wan vie čo robí a my sa len tešíme.

V dnešnej dobe nie je nezvyčajné, že hry dostávajú svoje filmové spracovania. Známy Mortal Kombat sa taktiež znova objaví na striebornom plátne, avšak má pred sebou ešte veľmi dlhú cestu. Zatiaľ si ani nenašiel vhodného režiséra. Jedno meno z radu tvorcov už však poznáme a je ním James Wan (Conjuring). Ten sa o snímku postará ako producent a len nedávno nám priniesol čerstvé informácie, ako sa to celé posúva dopredu.

„Pracujeme na tom. Hru som mal odmalička rád a rovnako som vyrastal aj na filmoch. V tomto prípade sa musíme pokúsiť urobiť to správne. Nechcem sa do toho príliš hrnúť, lebo to potrebuje čas. Momentálne sa staráme hlavne o to, aby sa to uberalo správnym smerom a neskončilo to fiaskom. Tie postavy mám rád. Každá je svojím spôsobom odlišná. A je zábavné spoznávať svet, v ktorom žijú.

Nuž, bol tu už nejeden film s rovnakým názvom a všetci sme zvedaví, ako to nakoniec dopadne. O scénár sa postará Dave Callaham (Godzilla, The Expendables). V tejto snímke budeme sledovať mužského protagonistu, ako vstúpi do turnaja a čoskoro zistí, čoho všetkého je schopný. Bližšie detaily zatiaľ nie sú známe a môžeme len dúfať, že film bude hotový do roku 2018, prípadne 2019. Ale to je zatiaľ len vo hviezdach.

James Wan potvrdzuje brutálny Mortal Kombat. Kedy sa dostane do kín?
Zdroj: nutroniks.com
Domov
Zdieľať
Diskusia