Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2016, 12:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

1000 ľudí milujúcich hudbu je späť a strihli si rovno celovečerný koncert. Hrali skladby od Nirvany či Davida Bowieho

ZAUJÍMAVOSTI HUDBA
Uložiť Uložené

V talianskej Cesene opäť hudba dominovala.

Na konci júla minulého roku sa približne 1000 ľudí z talianskeho mesta Cesena dalo dokopy a spoločnými silami si strihli skladbu Learn to Fly od kapely Foo Fighters. Nielenže ich video získalo obrovský ohlas v médiách a na sociálnych sieťach, ale všimla si ich aj samotná kapela, ktorá ich pochválila na Twitteri. Už pred rokom členovia kapely Rockin1000 sľubovali, že sa ešte raz ukážu na rovnakom pódiu a sľuby nabrali reálne kontúry pred pár dňami v rovnakom meste.

Tentoraz vystupovalo ešte o čosi viac než 1000 talentovaných hudobníkov a hrali sa skladby od výmyslu sveta, pretože ich za večer stihli odohrať približne 15 a ľudia mali pri každej z nich zimomriavky a úsmev na tvári. Medzi piesňami sa tak objavili hity od Nirvany, The White Stripes aj od Davida Bowieho a internet sa znovu nemôže nabažiť toho, čo títo ľudia dokázali vďaka spolupráci a láske k hudbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia