Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. mája 2016, 17:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dwayne Johnson chystá takmer 10 filmov, so svalnatým sympaťákom sa v kinách budeme stretávať oveľa častejšie

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

The Rock rozhodne nezaháľa a točí jeden film za druhým. Popri tom všetkom sa však v pohode stíha venovať aj seriálovej produkcii.

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson bude v nasledujúcom období nesmierne vyťaženým mužom. Okrem blížiacich sa záležitostí, akými sú akčná buddy komédia Central Intelligence, animák Moana od Disney či druhá séria Ballers z prostredia amerického futbalu, ktorých sa dočkáme ešte tento rok, uzreli svetlo sveta aj nové informácie naznačujúce, že sa táto obľúbená hora svalov nebude na nedostatok práce sťažovať ani počas ďalších rokov. Jeho kalendár je totiž preplnený poriadnou porciou rôznych projektov, takže bude zaujímavé sledovať, ako si s takouto náložou nakoniec poradí. Presuňme sa ale k tomu, čo uvidíme potom.

Dwayne má na rok 2017 naplánovanú hneď štvoricu filmov. Ako prvý by mal doraziť už v poradí ôsmy diel zo série Fast & Furious, ktorý sa momentálne natáča, ďalej to bude R-kový Baywatch (už vo fáze post-produkcie) a tesne po ňom zasa pripravovaný remake Jumanji spolu s treťou časťou dobrodružného Journey, tentokrát s podtitulom From the Earth to the Moon. A aby toho nebolo málo, Johnson sa bude výrazne podieľať aj na nakopnutí nového filmového sveta z dielne Universalu, kde sa ocitne v úlohe tajného agenta, pochádzajúceho z pera famózneho autora bourneoviek, o čom sme vás, koniec koncov, informovali len pred niekoľkými dňami.

Dwayne Johnson chystá takmer 10 filmov, so svalnatým sympaťákom sa v kinách budeme stretávať oveľa častejšie
Zdroj: HBO/Ballers

Meno The Rocka je tiež spomínané nielen v súvislosti s komiksovkou Shazam!, v ktorej by mal stvárniť postavu Black Adama, ale aj s počinmi ako napríklad Big Trouble in Little China (remake rovnomennej snímky z roku 1986), Rampage (film založený na klasickej videohre z osemdesiatych rokov), Doc Savage (nové dobrodružstvo o ikonickom bádateľovi Clarkovi Jr.) či sólo spin-off s agentom Hobbsom z už vyššie spomínaného Fast & Furious. No a podľa posledných správ sa k tomuto všetkému pridáva aj dobrodružný thriller s názvom Skyscraper. Zrežíruje ho Rawson Marshall Thurber (We're the Millers, Dodgeball: A True Underdog Story) a jeho príbeh sa bude odohrávať v jednom obrovskom čínskom mrakodrape, pričom vraj pôjde o akýsi mix jednotky Die Hard a The Towering Inferno z roku 1974. Na dátum premiéry si ale budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Čo vravíte na tú hromadu filmov? A ktorý z nich by ste si najradšej pozreli hneď teraz?

Domov
Zdieľať
Diskusia