Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2016, 13:52
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Fantasy festival SlavCon má za sebou už 10. ročník. Hlavní ogranizátori ti v rozhovore priblížia atmosféru tohto podujatia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Michal Grečner a Veronika Hincová Frankovská prijali pozvanie do Parku a porozprávali Ondrovi a Zitronovi o SlavCone.

História, mytológia, sci-fi, fantasy, či hry. To všetko možno nájsť pod jednou strechou na festivale SlavCon, ktorého 10.ročník sa nedávno konal v Bratislave. V začiatkoch toto podujatie navštevovalo 300 ľudí, komunita sa avšak začala rýchlo rozrastať. Dnes festival navštevujú nie len deti či tínedžeri, ale aj štyridsiatnici. Do relácie Park prijali pozvanie hlavní organizátori Michal Grenčner a Veronika Hincová Frankovská, aby priblížili viac detailov o tejto zaujímavej akcii. 

Nezabudni sledovať reláciu Park plnú zaujímavých tém a hostí. Nový diel si môžeš pozrieť každú sobotu o 10:25 na Jednotke a predĺženú, hodinovú verziu vždy v pondelok o 14:00 na Dvojke. Všetky podstatné informácie a rovnako aj súťaže o vecné ceny môžeš checkovať na oficiálnej Facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia